Efter en helg i Göteborg så har Mamma Via och Pejla åkt tåg, buss och båt ända ut i skärgården. Lunchen åt Pejla med dundrande båtmotorer på fullt flås, hon brydde sig inte ett smack!

Pejla i mumstagen på Strömma båten.

Pejla och Mamma Via som kollar ut över ön och de små husen.

Hotellrummet trivdes vi bra på;-)), slappisar som bara ville vara inne och mysa, käka chips, ta en öl, och chilla lite……..nädå. Vi uppförde oss såååå bra och alla i GBG stannade och ville klappa och gulla med oss. Man blev lite av en kändis tyckte husse;-))

Väl hemma med de andra pansartaxarna bar det iväg ut i skogen för en liten promenad, vilket var härligt och fantastiskt roligt.

Nytrimmade Mamma Via och Pepsi närmast.

Mamma Via med hökögat vakande över Pejla i skogen.

Pejla i lingonriset ;-))

Fullfart på stigen för lilla Pejla

I veckan så kom en jägare förbi med en trafik-rå get till husse. Den udersöktes noga av Pejla. Tyvärr så gick inget att räddas på djuret. Det såg bra ut, men var mer som en “marackas” invändigt. Värt ett försök iaf.

Lizzie hör av sig mest varje dag. Hon berättar att resan och det nya hemmet är superbra och att de äldre i taxmaffian adopterat henne fullt ut, nja inte en herre som är storbossen där hemma;-)). Tycker att det är ganska äckligt med små taxfröknar som bara stökar och studsar omkring;-)). Lizzie har provat att åka lite mer bil med husse och matte, mest varje dag. Inga problem med anpassning där inte;-))

Lizzie i bilen på G hem.

Lizzie som läser in sig i kennelpärmen…..mycket blir det….puh, jobbigt att läsa när man bara är 8 v.

Lizzie och Bessie….friends for ever……..

Sally mår gott i Falkenberg och växer och frodas. Inga problem med nr 1 eller nr 2, vilket är ett gott betyg. Även hon har varit på besök hos släkt samt att släkten kommit på besök till henne, vilket gått bra. Hon är så omtyckt så.

Må så gott

// Jaktsagans